wierzba
Re: wierzba
Witaj! Odpowiadam na Twoje pytanie. Otóż moim zdaniem nie jest prawdą, że bóle mijają po 35-roku życia. Ja jestem tego dowodem i myślę, że jeszcze wielu innych. Niestety, nie pocieszę Cię jeśli napiszę, że mam 52 lata i moje bóle trwają już ok. 33 lata. Dodam tylko, że u mnie z wiekiem wydłużają się przerwy pomiędzy bólami, nawet do 2óch lat, a wcześniej były tylko kilkumiesięczne(6 -7 m-cy). Ostatnie bóle występowały rok temu, trwały ok.3-ech m-cy. Zobaczymy co będzie dalej. Mój nerolog nie znał odpowiedzi na pytanie, czy kiedyś te bóle miną. Pozdrawiam
witam bardzo dziękuję za szybką odpowiedz pozdrawiam życzę zdrowia!!!
Witam,
Mnie lekarz powiedziała, że bóle mogą minąć z wiekiem (ale nic nie wiem o tym, że po 35tce). Powiedziała również, że po urodzeniu dziecka, też mogą zniknąć, bo gospodarka hormonalna kobiety się w tym czasie zmienia. Ja urodziłam dziecko w zeszłym roku, a w tym roku pojawiły się bóle, więc ta teza też legła w gruzach. Mogę tylko potwierdzić to, że tak jak u Kasi0493 z wiekiem wydłużyły się przerwy między bólami (na początku co trzy miesiące, teraz najdłuższa przerwa trzy lata).
Pozdrawiam i życzę jak najdłuższych przerw między bólami
Mnie lekarz powiedziała, że bóle mogą minąć z wiekiem (ale nic nie wiem o tym, że po 35tce). Powiedziała również, że po urodzeniu dziecka, też mogą zniknąć, bo gospodarka hormonalna kobiety się w tym czasie zmienia. Ja urodziłam dziecko w zeszłym roku, a w tym roku pojawiły się bóle, więc ta teza też legła w gruzach. Mogę tylko potwierdzić to, że tak jak u Kasi0493 z wiekiem wydłużyły się przerwy między bólami (na początku co trzy miesiące, teraz najdłuższa przerwa trzy lata).
Pozdrawiam i życzę jak najdłuższych przerw między bólami
-
- Zainteresowany
To wszystko zależy od człowieka,u jednego przechodzi u drugiego nie. Mam na szczęście 54lat i nie przeszło.
możesz mu powiedzieć że jest nie douczonym koniowałem i durniem
-
- Zainteresowany
Nie mogę mu tego powiedzieć ,musi więcej poczytać o KBG.Wtedy dowie się że to choroba nieuleczalna.Można ją tylko zaleczyć lub przejdzie sama i na tym skończy się jego niedola.
-
- Zainteresowany
Polecam literaturę prof. PRUSIŃSKIEGO.......
Czy w tym kraju jest tylko kilku neurologów ?
To brzmi jak próba pocieszenia gościa, któremu obcięło nogi: " pan się nie martwi, po czterdziestce nogi odrastają".
Być może jest to czarny dowcip ale jak czytam o tych ... (jak nazwać takiego gościa co ma papier, a z neurologią ma tylko wspólne konto w banku ? ) to mnie coś biere.
To brzmi jak próba pocieszenia gościa, któremu obcięło nogi: " pan się nie martwi, po czterdziestce nogi odrastają".
Być może jest to czarny dowcip ale jak czytam o tych ... (jak nazwać takiego gościa co ma papier, a z neurologią ma tylko wspólne konto w banku ? ) to mnie coś biere.
kiedys napewno ustaje........!
po 30-sce.....? jak nie to
po 40-sce .....? a jak nie.................. to
po 50- siatce ....? a jak to nie pomoglo to ale
po 60 - siatce.............................! a jak nie to...!
po 70- siatce
a jak cie jeszcze teraz boli.......................?
To
Zyjesz............................!
i ciesz sie z Zycia , jak dlugo mozesz i Umiesz.......!
A jak dozyja...........................! 80 to napisza jak jest i czy dali mie jeszcze boli
Bo to takie krutkie ze
po 30-sce.....? jak nie to
po 40-sce .....? a jak nie.................. to
po 50- siatce ....? a jak to nie pomoglo to ale
po 60 - siatce.............................! a jak nie to...!
po 70- siatce
a jak cie jeszcze teraz boli.......................?
To
Zyjesz............................!
i ciesz sie z Zycia , jak dlugo mozesz i Umiesz.......!
A jak dozyja...........................! 80 to napisza jak jest i czy dali mie jeszcze boli
Bo to takie krutkie ze