pytanie
-
- Zainteresowany
pytanie
KTO z zarejestrowanych jest z okolic Lublina i u kogo się leczy. Jakie rezultaty daje to leczenie,i gdzie się leczy.....
Re: pytanie
zobacz ten temat:
viewtopic.php?f=6&t=133
z rzeszowa jest aleko, to chyba nie daleko
z lublina nie znalazłem nikogo zdeklarowanego
zawsze możesz skorzystać ze spisu użytkowników forum, który jest po prawej stronie pod tą ramką niebieską na samej górze strony. link: memberlist.php?sk=b&sd=a&first_char=&start=100
przyznam szczerze, że aż tak dobrze nie znam miejscowości polskich więc pewno lepiej ode mnie będziesz wiedział jaka miejscowość jest niedaleko ciebie
poza tym jest sporo użytkowników, którzy nie wpisali swoich miejscowości
ewentualnie mogę czasami wpaść na pogaduchy , bo (rzadko) jeżdżę przez lublin na bogdankę. odwiedzam wtedy przy okazji kolegę z klubu wartburga
powodzenia w zdobywaniu nowych terenów w internecie
viewtopic.php?f=6&t=133
z rzeszowa jest aleko, to chyba nie daleko
z lublina nie znalazłem nikogo zdeklarowanego
zawsze możesz skorzystać ze spisu użytkowników forum, który jest po prawej stronie pod tą ramką niebieską na samej górze strony. link: memberlist.php?sk=b&sd=a&first_char=&start=100
przyznam szczerze, że aż tak dobrze nie znam miejscowości polskich więc pewno lepiej ode mnie będziesz wiedział jaka miejscowość jest niedaleko ciebie
poza tym jest sporo użytkowników, którzy nie wpisali swoich miejscowości
ewentualnie mogę czasami wpaść na pogaduchy , bo (rzadko) jeżdżę przez lublin na bogdankę. odwiedzam wtedy przy okazji kolegę z klubu wartburga
powodzenia w zdobywaniu nowych terenów w internecie
morze ktos mi powiedziec jak to jest z tym odpuszczaniem bolu ,mam juz za soba 3 tygodnie meki na lewelu 9/8,od tygodnia budza mnie bole 3 razy w nocy ale o mniejszej sile i krucej .Powiedzcie mi czy to powoli mija ,jak to jest u was boli boli i samo po jakims czasie mija , czy tesz stopniowo ,powiem wam tylko tyle ze kompres gorace sa dlamnie zbawienne
spoko Marcin, wygląda na to że ci odpuszcza powoli. jeszcze z tydzień i może być po wszystkim. aż do następnego rzutu i tak te 3-4 tyg. to nienajgorszy wynik, bo mogło być tak jak u mnie 30 tyg.
pozdrawiam
pozdrawiam
Włodek, ja jestem z lubelskiego, ale leczę sie w Warszawie u dr Domitrz. Warto podjechać kawałek, bo w swoim województwie przez kilkanaście lat niestety nie mogłam liczyć na żadną pomoc!
-
- Zainteresowany
Wiem coś o tym ,ja przez 9lat jeżdziłem do ŁODZI. I spotkałem się z przypadkiem kiedy pewna lekarz odmuwiła leczenia młodego chłopaka z Poniatowej i skierowała go do wojewódzkiego konsultanta ds neurologii na Kraśnickie.Z początku tego nie rozumiałem ale doszedłem do wniosku że chcieli żebyśmy się nie poznali i nie wymieniali informacjami na temat w jaki sposób nas leczą ,
-
- Zainteresowany
Mam pytanie; Nie mogę przez komórkę logować się ani pisać na forum.Strona się wyświetla i wszystko się otwiera oprócz forum.Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego tak się dzieje może ja coś robię nie tak .Czekam na jakąś podpowiedz
-
- Zainteresowany
A gdzie mieszkasz MALERUDE
Być może przeglądarka w Twoim telefonie nie obsługuje pewnych formatów.
Włodziu - obecnie Warszawa:)ale jestem z Białej Podlaskiej:)
-
- Zainteresowany
to blisko mnie mieszkasz.Herman dzięki za podpowiedż ,byłem w serwisie i już mogę pisać z telefonu na forum.Zmienili mi program w telefonie bo poprzedni padł i wgrali mi o stopień wyższy i ok.
-
- Zainteresowany
Mam takie pytanie;czy ktoś może wie jakie skutki uboczne ma stosowanie imigramu.Zauważyłem u siebie osłabienie naczynek krwionośnych w oku po stronie bólu i ich pękanie[bo ostatnio dużo używam imi] czy to jest tylko zbieg okoliczności
myślę, że imi nie ma wpływu na to pękanie naczynek. prędzej sam kbg. a jak u Ciebie z ciśnieniem śródgałkowym ?
Analizując Wasze miejsca zamieszkania dochodzę do wniosku, że jestem (chyba) jedynym wyróżnionym, zdiagnozowanym mieszkańcem Pomorza. W związku z tym czuje się nieco osamotniony w walce. Miło by było jak by się ujawniły kolejne osoby z pomorza środkowego (Słupsk, Koszalin itp.).
Pozdrawiam
Piotr
Pozdrawiam
Piotr
Był bym zapomniał zapytać. Czy ktoś z szanownych Państwa posiada maskę do oddychania tlenem? W Słupsku nigdzie nie mogę dostać maski z wężykiem do butli, która póki co stoi bezużytecznie.
P
P
Jak przyjdzie Twój "czas", to daj znać. prześlę swoją , albo w międzyczasie dokupię.
a co do braku pobratymców na wybrzeżu, to na południu mamy ci ich dostatek. może zorganizujemy jakąś małą akcję przesiedleńczą ?
a co do braku pobratymców na wybrzeżu, to na południu mamy ci ich dostatek. może zorganizujemy jakąś małą akcję przesiedleńczą ?
Kolejna akcja Wisła?