KBG na Facebooku!!!!!
KBG na Facebooku!!!!!
Witam!
Jestem na Forum niezbyt długo i zauważyłem ,że nie ma nas tutaj jakiejś niesamowitej liczby a jestem przekonany że jest Nas w Polsce pewnie kilka tysięcy jak nie kilkanaście..... Choroba zupełnie nieznana dla społeczeństwa i chyba dla lekarzy też niestety......wiąże się to niestety z za drogimi dla niektórych z nas lekami
(dla mnie np.) skoro u niektórych ataki trwają kilkanascie miesięcy to wydatek jest niesamowity wręcz:(:(
Stąd pytanie do Adminów , Moderatorów i osób działających na forum.....
Myślę że można by założyc na portalu społecznościowym Facebook, konto o nazwie forum .klasterowy.pl i rozpowszechniac po pierwsze stronę , po drugie chorobę i tym samy zwiększac liczbę "Nas" bo wiadomo że w "kupie siła" To mój pomysł czekam na wasze zdanie....
Zajmuję się grafiką komputerową i chętnie wykonam potrzebne plakaty dla forum na facebooka....
Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkim zaatakowanym "długiej przerwy"!!!!!!!!
Jestem na Forum niezbyt długo i zauważyłem ,że nie ma nas tutaj jakiejś niesamowitej liczby a jestem przekonany że jest Nas w Polsce pewnie kilka tysięcy jak nie kilkanaście..... Choroba zupełnie nieznana dla społeczeństwa i chyba dla lekarzy też niestety......wiąże się to niestety z za drogimi dla niektórych z nas lekami
(dla mnie np.) skoro u niektórych ataki trwają kilkanascie miesięcy to wydatek jest niesamowity wręcz:(:(
Stąd pytanie do Adminów , Moderatorów i osób działających na forum.....
Myślę że można by założyc na portalu społecznościowym Facebook, konto o nazwie forum .klasterowy.pl i rozpowszechniac po pierwsze stronę , po drugie chorobę i tym samy zwiększac liczbę "Nas" bo wiadomo że w "kupie siła" To mój pomysł czekam na wasze zdanie....
Zajmuję się grafiką komputerową i chętnie wykonam potrzebne plakaty dla forum na facebooka....
Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkim zaatakowanym "długiej przerwy"!!!!!!!!
Re: KBG na Facebooku!!!!!
Tak delikatnie i z namysłem małym , to może i dobry pomysł
Tylko co tym osiągniemy ... hmm ta " kupa siły " ok. tylko jak ich przekonać do przystąpienia do stowarzyszenia i płaceniu składek
Tylko co tym osiągniemy ... hmm ta " kupa siły " ok. tylko jak ich przekonać do przystąpienia do stowarzyszenia i płaceniu składek
Może jakimś dodatkiem do renty/emerytury ??
Poważnie to sami zainteresowani powinni się zastanowić, że wstąpienie do stowarzyszenia jest w ich własnym dobrze rozumianym interesie.
Niestety nasz naród jest dość nieufny i sceptyczny (nauczony historią) i oczekuje najpierw jakichś znaków. Może pojadę gdzieś na stadion z karnistrem i po uprzednim rozesłaniu maili dokonam aktu samospalenia ?? Będzie to dobry sygnał ??
Poważnie to sami zainteresowani powinni się zastanowić, że wstąpienie do stowarzyszenia jest w ich własnym dobrze rozumianym interesie.
Niestety nasz naród jest dość nieufny i sceptyczny (nauczony historią) i oczekuje najpierw jakichś znaków. Może pojadę gdzieś na stadion z karnistrem i po uprzednim rozesłaniu maili dokonam aktu samospalenia ?? Będzie to dobry sygnał ??
nabór do stowarzyszenia jest jednym z naszych priorytetów. może rzeczywiście każdą możliwość powinniśmy wykorzystac ?
cieszymy się na piterowego avatara, co prawda dosyć mroczny w swej wymowie ale może i ja pójdę tym przykładem i wymelduję się ze swej budy...
a herman nich nie bedzie taki rozrzutny , bo przy dzisiejszych cenach benzyny osłabi finanse naszej organizacji
cieszymy się na piterowego avatara, co prawda dosyć mroczny w swej wymowie ale może i ja pójdę tym przykładem i wymelduję się ze swej budy...
a herman nich nie bedzie taki rozrzutny , bo przy dzisiejszych cenach benzyny osłabi finanse naszej organizacji
Pomysł szlachetny tylko , że stadiony puste .
Z budy obowiązkowo wymeldować się .
Z budy obowiązkowo wymeldować się .
A ja uważam, że koniecznie trzeba to zrobić. Na Facebooku siedzą teraz tysiące osób.... każdy z nas kliknie lubię to i nasi kolejni znajomi będą widzieć co lubimy a zatem KBG na Fejsie może się roznieść. Jestem ZA!
Jeszcze trzeba by rozdać ulotki lekarzom rodzinnym i ....! neurologom bo oni moze nie siedza na kompie a ich znajomość tematu równa się czasami - 1 . nawet nie zero .Zamiast tracić czas dla akwizytorów moze niech poczytają że jest coś takiego jak bóle klasterowe głowy .Bo u mnie dopuki i nie było objawów zewnętrznych i nie trafiłam do neurologa co miał pojęcie leczono mnie albo wcale , albo sugerowano ze z moją psyche jest coś nie tak w co ja grzecznie uwiezyłam bo samo nie mogłam pojąc co się dzieje .Skąd można taką ulotke wydrukowac ? Pa , pa ,pa
Trochę boję się by doklasterowców nie przylgneło że cos z ich głowa nie tak . Wiecie od bóli głowy nie majacych somatycznej przyczyny ( nie mozna nic znaleść ) krótka droga do uznania kogoś za wariata , któremu się wydaje że jest ciezko chory . No bo jak zmierzyć ból i inne objawy , których w wynikach nie widać ? Jak leczyć coś kiedy nie wiadomo czym jest spowodowane ? Ale rozpowszechnianie informacji na temat KGB na pewno jest dobre , bo jak piszece im wiecej nas tym łatwiej będzie wiele rzeczy załatwić bo juz nie bedzie gadania , pani się wydaje , pan/pani jest zdrowa itp dyrdymaly . Każdy woli być zdrowy niż chory
i co? jesteśmy na facebooku? a może nie istniejemy...?
ja bynajmniej nie widzę nic o kbg na Facebooku, a szkoda! trochę się poduczę i chyba sam założę konto za nas wszystkich.
ja bynajmniej nie widzę nic o kbg na Facebooku, a szkoda! trochę się poduczę i chyba sam założę konto za nas wszystkich.
... a swoją drogą to trochę dziwne: klasterowy ból głowy.... lubię to!
właśnie chodzi o to "lubię" ; czy potrzeba nam zaistnieć w serwisach społecznościowych ? po co ? egzaltować się ? ale czym ? a w stowarzyszeniu ani składek ani pracy , ani żadnego zainteresowania.
Jedyny powód jest taki, że potencjalny klastrowiec najpierw zajrzy na facebooka gdzie dowie się o stowarzyszeniu.
Jednak prawda jest taka, że klastrowcy to inteligentne nieprzeciętnie goście i wiedzą jak korzystać z google.
Jednak prawda jest taka, że klastrowcy to inteligentne nieprzeciętnie goście i wiedzą jak korzystać z google.