nowy dział
nowy dział
żona ostatnio tak wspomniała, że chętnie by popisała w dziale "rodziny klastrowców" celem wymiany informacji z innymi żonami klastrów. nie wiem czy temat już był wałkowany, bo korzystając z wyszukiwarki nie znalazłem pokrewnego tematu. nie wiem też z jakim zainteresowaniem spotkał by się taki dział.
Re: nowy dział
Faktycznie nie ma takiego działu, a przydałby się Wkrótce "włączymy".
dzięki ale bardziej liczyłem na dyskusję większej ilości forumowiczów. nie chciał bym być jedynym, dla którego coś powstaje. zawsze byłem zwolennikiem omawiania każdego poszerzania baz danych i tworzenia niepotrzebnego zamieszania w tabelach.
niestety życia to jakby mało na tym forum ...
niestety życia to jakby mało na tym forum ...
"tak naprawdę to ludzie nie wiedzą czego chcą, dopóki im się tego nie pokaże "
może i masz rację.
ten dział właściwie zaproponowała moja żona, bo jest ciekawa jak sobie radzą te zdrowe połówki małżeństwa żyjąc z klasterowcem.
poza tym sama chyba zaczyna potrzebować wsparcia ... we mnie ostatnio nie bardzo je znajduje.
ten dział właściwie zaproponowała moja żona, bo jest ciekawa jak sobie radzą te zdrowe połówki małżeństwa żyjąc z klasterowcem.
poza tym sama chyba zaczyna potrzebować wsparcia ... we mnie ostatnio nie bardzo je znajduje.
myśle,ze "niektóre połówki" nie tlyko Twoja żona ,byłyby zainteresowane takim działem na forum;) choć niektóre zreczy łatwiej przez privy itd... można zmolestować kogoś i potem znajomosci ruszają;)
Ja również jestem za powstaniem takiego działu.
jeszcze brakowało by jej na forum ,wystarczy jej w domu
Jestem za. Moja połówka duzo czyta na ten temat ale czym innym jest jednak "rozmowa" z podobnie borykającą się "połówką".
-
- Zainteresowany
Jestem też za stwożeniem takiego działu,ale zauważyłem na głównej stronie jest dział RODZINA CHOREGO i tam nie ma żadnych postów.Muszę nauczyć żonę obsługi komputera to może coś napisze i podzieli się swoimi odczuciami jak mi pomagała i poaga przetrwać klastery.
moja żona nie ma ostatnio czasu na forum, a jak już ma go odrobinę to zazwyczaj ja zajmuję kompa
Tak jak zauważył Włodek, taki dział już istnieje (Rodzina chorego), ale na razie nikt w nim nie pisze To może teraz coś się ruszy...