Członków Stowarzyszenia Chorych na Klasterowe Bóle Głowy prosimy o opłacenie składki (60zł) za rok 2022.
Stowarzyszenie Chorych na Klasterowe Bóle Głowy
Bank PKO BP - Nr 93 1020 4391 0000 6102 0157 5935
Tytułem: składka członkowska 2022
Witam was wszystkich. Mam na imię Justyna ,lat 35 i szczerze powiedziawszy mam cichą nadzieję że moja dolegliwość to jednak nie Klasterowy ból głowy. Po mału tracę jednak nadzieję ,że znajdę jakiegoś neurologa który nie będzie wmawiał mi nerwobólu a poprostu dokładnie zajmie się tym co mi dolega. Ja to jestem chyba jednak "farciara" bo diagnozy postawiono mi już 4. Jeszcze dwie i będzie 6- nic tylko grać w lotka. Na co dzień jestem bardzo energiczną i wesołą mamą 2 dzieci , to ulega drastycznej zmianie tylko gdy boli i to bardzo boli. Tak jak wspominałam klaster to jedna z moich 4 diagnoz. Masakra z tymi neurologami. Moja droga od lekarza do lekarza to jak błądzenie po omacku, nikt nie wie na 100% co mi jest. Nieraz słyszę takie bzdurne diagnozy że tylko płakać ze śmiechu. Dla przykładu: Ból głowy i oka(oko czerwone,łzawiące a szczelina powieki mniejsza od zdrowego oka) może być objawem chorego jajnika Tylko że tam jest wszystko ok-potwierdzone. Ja nie wiem co w tym kraju gorsze sama choroba czy niedouczeni bądź nieczuli lekarze. Nie mam pojęcia gdzie szukać pomocy.
Witaj Justyno,
napewno ktos cos bedzie umial podpowiedziec.
„Panie, daj mi siłę, abym zmienił to, co zmienić mogę, daj mi cierpliwość,abym zniósł to czego zmienić nie mogę i daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego.” – Fredrich Christoph Oetinger