Spodkanie 13.09 :-))))
To bedzie napewno do zrobienia i zorganizowania....!
Z Prof. rozmawialem i powiedzial mnie osobiscie ze zaraz byl by chonorowym czlonkiem!!!!!!
Z Prof. rozmawialem i powiedzial mnie osobiscie ze zaraz byl by chonorowym czlonkiem!!!!!!
„Panie, daj mi siłę, abym zmienił to, co zmienić mogę, daj mi cierpliwość,abym zniósł to czego zmienić nie mogę i daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego.” – Fredrich Christoph Oetinger
-
- Nowicjusz
-
- w Temacie
Olku, prywatnie, żadnej z tych marek nie polecam
Myślę o dużych dystrybutorach części zamiennych, ubezpieczalniach i prywatnych klinikach oni reklamuja sie uwierz mi wszędzie.
Np. slogan '" chcesz miec sprawne auto, nie chcesz sie niepotrzebnie denerwowoć i miec bólu głowy - stosuj części zamienne firmy ........
bądż.... szukasz dobrego neurologa, przyjź do naszej kliniki......
bądź.... prywatna polisa ubezpieczenia zdrowotnego firmy .......
Myślę o dużych dystrybutorach części zamiennych, ubezpieczalniach i prywatnych klinikach oni reklamuja sie uwierz mi wszędzie.
Np. slogan '" chcesz miec sprawne auto, nie chcesz sie niepotrzebnie denerwowoć i miec bólu głowy - stosuj części zamienne firmy ........
bądż.... szukasz dobrego neurologa, przyjź do naszej kliniki......
bądź.... prywatna polisa ubezpieczenia zdrowotnego firmy .......
Beata
To co konczymy na Dzis....?
Aniu ty zrobilas super robote z tymi Pismami....!!!!!!!!
Dziekuje!
Beata to teraz przeczyta i jak cos to da poprawic.....albo?
A ja juz wpisalem ten nowy tekst na strone
Czyli jak bedziemy znow tak daleko to piszcie na PW lub email to sie znow spodkamy

Aniu ty zrobilas super robote z tymi Pismami....!!!!!!!!

Beata to teraz przeczyta i jak cos to da poprawic.....albo?
A ja juz wpisalem ten nowy tekst na strone

Czyli jak bedziemy znow tak daleko to piszcie na PW lub email to sie znow spodkamy

Ostatnio zmieniony 13 wrz 2008, 22:36 przez Olek, łącznie zmieniany 1 raz.
„Panie, daj mi siłę, abym zmienił to, co zmienić mogę, daj mi cierpliwość,abym zniósł to czego zmienić nie mogę i daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego.” – Fredrich Christoph Oetinger
Na dzis.......
1) Dekleracja na pierwszych czlonkow
2) Sprawdzic statut i poprawic
3) Przygotowac sie do 2 spotkania na forum

1) Dekleracja na pierwszych czlonkow

2) Sprawdzic statut i poprawic

3) Przygotowac sie do 2 spotkania na forum

SUPER bylo ale sie zkonczylo
Pozdrowienia i wszystkiego dobrago
Dla tych co byli i dla tych co nie byli
Olek

Pozdrowienia i wszystkiego dobrago
Dla tych co byli i dla tych co nie byli

Olek
-
- w Temacie
poprosze tydzien, przestudiuje ten statut i posprawdzam tez w prawie skarbowo- finansowo-podatkowym na temat zasad prowadzenia finansów stowarzyszenia itd.
Może można by na nasze konta przekazywac ten 1 % podatku do odliczenia w zeznaniu rocznym? Polskie fundacje niezle sie z tego obłowiły.
Szkoda, że nas tak tu mało.
Ale musimy sie wszyscy zmobilizować
ALEKO
podaj w tym wątku przypomnienie kont naszego forum na razie dla Polaków i obcokrajowców.
MILE widziane wpłaty...... musimy z czegos wyłożyc na rejestracje Stowazyszenia i inne bzdurne ale nieuniknione opłaty, jak wpisy, ogłoszenia itd itp
Może można by na nasze konta przekazywac ten 1 % podatku do odliczenia w zeznaniu rocznym? Polskie fundacje niezle sie z tego obłowiły.
Szkoda, że nas tak tu mało.
Ale musimy sie wszyscy zmobilizować
ALEKO
podaj w tym wątku przypomnienie kont naszego forum na razie dla Polaków i obcokrajowców.
MILE widziane wpłaty...... musimy z czegos wyłożyc na rejestracje Stowazyszenia i inne bzdurne ale nieuniknione opłaty, jak wpisy, ogłoszenia itd itp
Beata
-
- w Temacie
Koniec na Dzies....!
Jutro zablokuje ta czesc forum dla tych co nie maja tego czytac...!
czyli pracuj juz nad statutem i pozdrow wszystkich
Olek
Jutro zablokuje ta czesc forum dla tych co nie maja tego czytac...!
czyli pracuj juz nad statutem i pozdrow wszystkich
Olek
-
- w Temacie
To super.....
myslę, że trzeba Olku ostro działać......
Dużo z nas potrzebuje pomocy, wspatrcia, a przede wszystkim kontaktu z dobrym lekarzem i w ogóle wiedzy o tej chorobie i psychicznego wspacia innych chorych i ich najbliższych.
Można by wpomagac pokrywać, koszty leczenia ,wizyt, a może by to zmobilizowało kilku neurologów by sie powazniej zająć leczeniem i profilaktyka kbg, gdy bede mieli stały dopływ pacjentów z ta chorobą
myslę, że trzeba Olku ostro działać......
Dużo z nas potrzebuje pomocy, wspatrcia, a przede wszystkim kontaktu z dobrym lekarzem i w ogóle wiedzy o tej chorobie i psychicznego wspacia innych chorych i ich najbliższych.
Można by wpomagac pokrywać, koszty leczenia ,wizyt, a może by to zmobilizowało kilku neurologów by sie powazniej zająć leczeniem i profilaktyka kbg, gdy bede mieli stały dopływ pacjentów z ta chorobą
Beata
-
- w Temacie
-
- Site Admin
-
- w Temacie
internet
Przepraszam . Nie udało się dojechać do Rudy , wczoraj po opadach deszczu straciłem wieczorem " internet " pech ? nie wiem , wiem że jestem wściekły bo bardzo zależało mi na spotkaniu z wami. Postaram , się pomóc jak będe umiał , czekam na następne spotkanie
Witajcie,żałuję ,że nie mogłem wziąść udziału w sobotnim spotkaniu
.
Ale poczytałem sobie i uważam spotkanie za bardzo pożyteczne.
Aneczko wykonałaś kawał roboty - dzięki Ci za to.Rozumiem,że deklaracje członkowskie według wzoru mamy przesyłać na Twój adres
?
Beatko i Piotrze czy byliście u dr Justyny Reniszak-Łaty ze
Szpitala Specjalistycznego im. Sz. Starkiewicza w Dąbrowie Górniczej?
Czytałem taki sensowny artykuł jej autorstwa na temat KBG,więc może coś byłaby w stanie pomóc?
Pozdrawiam wszystkich.

Ale poczytałem sobie i uważam spotkanie za bardzo pożyteczne.
Aneczko wykonałaś kawał roboty - dzięki Ci za to.Rozumiem,że deklaracje członkowskie według wzoru mamy przesyłać na Twój adres

Beatko i Piotrze czy byliście u dr Justyny Reniszak-Łaty ze
Szpitala Specjalistycznego im. Sz. Starkiewicza w Dąbrowie Górniczej?
Czytałem taki sensowny artykuł jej autorstwa na temat KBG,więc może coś byłaby w stanie pomóc?
Pozdrawiam wszystkich.