Przeniesione posty-nowe forum-wątek roboczy
-
- w Temacie
-
- w Temacie
Nie sądzę, aby Cyberusek mnie wyrózniał Karteczki są wprawdzie, a avatar sama sobie wstawiłam, ale to chyba szczęscie,że u mnie smiga.
Avatary wstawia się poprzez umieszczenie obrazka gdzies w necie np. na fotosiku i podanie linku do niego o ile mamy wybrany obrazek z dysku lub jak wybieramy sobie z neta obrazek bezposrednio, to dajemy link do niego
Avatary wstawia się poprzez umieszczenie obrazka gdzies w necie np. na fotosiku i podanie linku do niego o ile mamy wybrany obrazek z dysku lub jak wybieramy sobie z neta obrazek bezposrednio, to dajemy link do niego
-
- w Temacie
zyje!! schlalem sie jak pies ostatnio :p co do karteczek pojawiaja sie normalnie. sprawdzilem na 2 przegladarkach . jesli sie logujecie najlepiej zaznaczyc zapamietanie loginu i hasla. sorka za moje nie obecnosci ale sie nie wyrabiam czasem:/ postaram sie w srode cos popisac itp narazie wlasnie wrocilem do domu...
ps: zmienilem czas max autologowania na 30 dni karteczki powinny dzialac juz ok.
ps: zmienilem czas max autologowania na 30 dni karteczki powinny dzialac juz ok.
-
- w Temacie
jais komunikat sie pojawia przy 1wszej probie logowania? czy porostu nie loguje? moze to byc rowniez problem z przegladarka:/ sprawdziem i wszystko gra na forum tzn na 2 kontach jest ok. jesli po logownaiu pojaia sie ponownie logowanie to problem z przegladarka. ewentualnie proponuje spraawdzic na firefoxie http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/ tutaj do pobrania
-
- w Temacie
Ja korzystam tylko z opery i jest ok.
Tzn. jeden raz był chyba problemik, bo tylko jedna żółta świeciła, a nowych postów było więcej,ale takie rzeczy o ile pamiętam na starym forum także się zdarzały w początkach korzystania z niego...chyba
Sprawdziłam własnie u siebie w IE i w firefoxie i także bez problemów działa logowanie.
Moze to nie wina niedociagnięć forum, a laptaopa.
Tzn. jeden raz był chyba problemik, bo tylko jedna żółta świeciła, a nowych postów było więcej,ale takie rzeczy o ile pamiętam na starym forum także się zdarzały w początkach korzystania z niego...chyba
Sprawdziłam własnie u siebie w IE i w firefoxie i także bez problemów działa logowanie.
Moze to nie wina niedociagnięć forum, a laptaopa.