pomoc stowarzyszeniu
Re: pomoc stowarzyszeniu
Cieszę się i dziękuję za miłe słowa
Ta kropka nie daje mi spokoju Wiem co ona oznacza i na początku wydawała mi się ok, ale jak nabrałem dystansu to faktycznie... "jakby oko" Poprawka już w głowie, postaram się na dniach wrzucić nowy projekt.
Ta kropka nie daje mi spokoju Wiem co ona oznacza i na początku wydawała mi się ok, ale jak nabrałem dystansu to faktycznie... "jakby oko" Poprawka już w głowie, postaram się na dniach wrzucić nowy projekt.
to logo w każdej chwili można przekształcić. To jest luźna propozycja możecie to zmodyfikować żeby było dobrze uważam że pomysł godny rozpatrzenia bo wygląda to niegłupio
- Załączniki
-
- moja propozycja
- horton.jpg (64.28 KiB) Przejrzano 32994 razy
Wrzucam kolejną wersję wizytówki. Logo z poprawką, którą zaproponował Janusz (jadek). Moim zdaniem dużo lepiej. Zmniejszyłem jeszcze "pl" na końcu oraz zmieniłem kolor kropki na czerwony. Teraz taka moda a w naszym przypadku można jeszcze dorobić do tego ideologię
W samo sedno, jak dla mnie idealnie
mnie się prezes podoba
Chciałąbym jakoś pomóc, więc oferuję się w kwestiach bankowych. Pracuję w tym biznesie od 12 lat, trochę rozeznania mam. Jak mi dacie kilka dni to zrobię rozeznanie w bankach i przedstawię wam 3-5 banków z najciekawszą ofertą bankową dla stowarzyszeń. Prowadzenie konta, przelewy, obsługa, transakcje itp. - jak najsprawniej i jak najtaniej. Ok?
ok, czekamy
Witajcie,
a mozna by te Koleczka bolu troche blizej oka.....?
poza tym SUPER , Pablo....!
a mozna by te Koleczka bolu troche blizej oka.....?
poza tym SUPER , Pablo....!
bardzo fajnie Pablo;) brawo;)
Witam serdecznie
Od siebie dorzucam troszke inna wersje, wg. starej graficznej zasady odejmowac znaczy dodawac,
myslalem nad logo i po przemysleniach doszedlem do wniosku ze logo jest trafione i nie ma sensu nic innego robic,
postanowilem tylko uspokoic typografie i ulozyc teksty bardziej stonowanie,
usunalem czerwona kropeczke w adresie w logo, zeby pozostala tylko jedna najwazniejsza czerwona kropeczka, to co nas boli
zalaczam propozycje i ze swojeje strony oferuje dalsze elementy dla Stowarzyszenia, papier listowy, papier faxowy itd,
mam rowniez mozliwosci bardzo taniego druku, gdyz na codzien pracuje jako grafik w agencji reklamowej, co moge to pomoge!
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w Chorzowie.
Od siebie dorzucam troszke inna wersje, wg. starej graficznej zasady odejmowac znaczy dodawac,
myslalem nad logo i po przemysleniach doszedlem do wniosku ze logo jest trafione i nie ma sensu nic innego robic,
postanowilem tylko uspokoic typografie i ulozyc teksty bardziej stonowanie,
usunalem czerwona kropeczke w adresie w logo, zeby pozostala tylko jedna najwazniejsza czerwona kropeczka, to co nas boli
zalaczam propozycje i ze swojeje strony oferuje dalsze elementy dla Stowarzyszenia, papier listowy, papier faxowy itd,
mam rowniez mozliwosci bardzo taniego druku, gdyz na codzien pracuje jako grafik w agencji reklamowej, co moge to pomoge!
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w Chorzowie.
- Załączniki
-
- KBG-wizytowka.jpg (52.08 KiB) Przejrzano 32923 razy
Dla mnie obydwie wersje super. Ta druga bardziej stonowana, ale to większość będzie decydowała
-
- Zainteresowany
Jestem za drugą wersją ,jest bardziej czytelna.
Witam wszystkich, planuje przyjazd na spotkanie w Chorzowie, przywioze propozycje różnych druków stowarzyszenia, papieru firmowego, koperty itp.
pozdrawiam
Krzysiek
pozdrawiam
Krzysiek
właśnie takich konkretów najbardziej potrzebujemy czekam co tam wymysli małgoś z naszym kontem bankowym.
Stan na dziś odwiedzin naszej strony .
Dzisiaj 13
Wczoraj 91
Ten miesiąc 2145
Razem odwiedzin do tej pory 72214 osób .
Może faktycznie ( był już ten pomysł ) warto się rzucić na głębokie wody serwisów społecznościowych tj. Facebook i innych ?
Lecz czy nie grozi nam ,że możemy się spospolitować i znudzić . Czytałem , że według raportu CBOS’u co trzeci dorosły Polak korzysta z serwisów społecznościowych. Na przykład na portalu Facebook mamy do czynienia chyba z największą wylewnością internautów, którzy zamieszczają swoje myśli, dzielą się wydarzeniami ze swojego życia, tworzą swego rodzaju pamiętnik czy też blog, zamieszczają zdjęcia z wyjazdów, imprez a nawet rodzinne fotki. Niestety nad czym bardzo ubolewam i zastanawiam się nad sensem istnienia w takim "przedsięwzięciu" to fakt, iż użytkownicy często bezmyślnie klikają „Lubię to”. Np . „ o katastrofie w Smoleńsku” . Czy jest to właściwa metoda? i dobry pomysł ?
Dzisiaj 13
Wczoraj 91
Ten miesiąc 2145
Razem odwiedzin do tej pory 72214 osób .
Może faktycznie ( był już ten pomysł ) warto się rzucić na głębokie wody serwisów społecznościowych tj. Facebook i innych ?
Lecz czy nie grozi nam ,że możemy się spospolitować i znudzić . Czytałem , że według raportu CBOS’u co trzeci dorosły Polak korzysta z serwisów społecznościowych. Na przykład na portalu Facebook mamy do czynienia chyba z największą wylewnością internautów, którzy zamieszczają swoje myśli, dzielą się wydarzeniami ze swojego życia, tworzą swego rodzaju pamiętnik czy też blog, zamieszczają zdjęcia z wyjazdów, imprez a nawet rodzinne fotki. Niestety nad czym bardzo ubolewam i zastanawiam się nad sensem istnienia w takim "przedsięwzięciu" to fakt, iż użytkownicy często bezmyślnie klikają „Lubię to”. Np . „ o katastrofie w Smoleńsku” . Czy jest to właściwa metoda? i dobry pomysł ?
Oho ho. Ile odwiedzin. Nawet bym nie przypuszczał. Jak się kształtuje krzywa wzrostu ? Ma charakterystykę liniową czy logarytmiczną ? Tendencję stałą, wzrostową czy spadkową ? Bo jeżeli tendencja jest wzrostowa w funkcji kwadratowej to nie mamy się czym martwić i do końca roku będzie nas całkiem sporo.
A poważniej to nie wydaje mi się, żeby obecność na portalu społecznościowym coś zmieniła w ogólnej tendencji. W końcu i tak należało by wyszukać naszego profilu, żeby na niego trafić, a klikanie w "lubię to" niczego nie rozwiązuje.
Nie mówię nie, nic nas to nie kosztuje (poza odrobiną pracy) i można spróbować tej metody ale na chwilę obecną twierdzę, że niczego nie osiągniemy przez obecność na portalach społecznościowych.
A poważniej to nie wydaje mi się, żeby obecność na portalu społecznościowym coś zmieniła w ogólnej tendencji. W końcu i tak należało by wyszukać naszego profilu, żeby na niego trafić, a klikanie w "lubię to" niczego nie rozwiązuje.
Nie mówię nie, nic nas to nie kosztuje (poza odrobiną pracy) i można spróbować tej metody ale na chwilę obecną twierdzę, że niczego nie osiągniemy przez obecność na portalach społecznościowych.
należy działać we wszystkich możliwych kierunkach. jeżeli oczywiście są chętni do tej roboty. bo pewnie takim profilem trzeba się na stałe zająć.
Nie to, żebym miał jakieś anse ale biorąc pod uwagę częstotliwość odwiedzin naszego forum, to właśnie wytłuszczony i powiększony fragment cytatu nijak się ma do rzeczywistości. Ja na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że do lutego 2012 (o ile wszystko pójdzie jak po maśle) jestem wyłączony z życia. Czeka mnie OGROM roboty przy pracy inżynierskiej. Muszę wykonać model, napisać równania i całą pracę inżynierską. O testach i pomiarach nawet nie wspomnę, tym bardziej, że wchodzę ze światowym prototypem. Tyle tytułem usprawiedliwienia swojej niedyspozycji stowarzyszeniowej. Jak obronię inżyniera to obiecuję wziąć się ostro do dzieła. Pokornie proszę o usprawiedliwienie mojej osoby.gnatek pisze:należy działać we wszystkich możliwych kierunkach. jeżeli oczywiście są chętni do tej roboty. bo pewnie takim profilem trzeba się na stałe zająć.
Czy Twoje wejście ze światowym prototypem nie spowoduje jakichś gwałtownych zmian klimatycznych w kraju ? lub podobnych kataklizmów ?
Coś czuję , że stać Cię na coś nieprzewidywalnego .
Jakby co to daj cynk jeszcze przed testami - wyjadę do Afryki ? no... gdziekolwiek .
Ech mało to Niemieckich inżynierów ? Daj spokój
Coś czuję , że stać Cię na coś nieprzewidywalnego .
Jakby co to daj cynk jeszcze przed testami - wyjadę do Afryki ? no... gdziekolwiek .
Ech mało to Niemieckich inżynierów ? Daj spokój
-
- Zainteresowany
Witam.Jeśli chodzi o portale społecznościowe to jestem temu przeciwny.Poczytajcie jakie głupoty tam piszą i trzeba by było się zastanowić czy ta głupota nas nie zaleje.Stowarzyszenie powstało po to by pomagać ludziom chorym.Można by było tylko umieścić tam informacje że istniejemy i działamy.