Członków Stowarzyszenia Chorych na Klasterowe Bóle Głowy prosimy o opłacenie składki (60zł) za rok 2022.
Stowarzyszenie Chorych na Klasterowe Bóle Głowy
Bank PKO BP - Nr 93 1020 4391 0000 6102 0157 5935
Tytułem: składka członkowska 2022
hehe siemka ludziska:) malo mnei jest bo praca zajmuje mi caly czas nom ale widze ze ponuro i smutno u nas strasznie trzeba to zmienic ! nie tylko klaster w zyciu jest wiec dzial forum musi byc ktory nie nawiazuje do kbg !!
pozdro
Michal
Życie jest za krótkie aby marnować je na głupstwa.
Wg. mnie b. fajny pomysł. Właśnie się dowiedziałem, że cyberus ma normalne imię , a nie np. Pi czy inna Sigma ew. Neo albo Kalkulator
Do Aminów:
Może by tu przenieść "nieklasterowe" wątki? Np. te o hobby,zdjęciach, posiadanych kotach i innych zwierzakach itp. ?
hehe w brew opini jestem normalnym czlowiekiem poprostu spedzam przed kompem wiecej h niz to przewidziane w normalnym zyciu co do przeniesienia oczywiscie mozna ale wieczorkiem bo zaraz ide do pracy a ledwo sie z wyra wytoczylem:P
Życie jest za krótkie aby marnować je na głupstwa.
cze Michał - no to rusz to " smutne " forum wszak oprócz atakow kbg istnieje jeszcze oczekiwanie na ataki , przerwa między atakami , rozmowa o atakach , wspominanie upalnych ataków , przeżywanie upojnych ataków i miłość do ataków . A na poważnie , fajnie że jest nas coraz więcej - spotkamy się 30 sierpnia i wspólnie wystrzelimy klastera do nieba [ może Owsiak przyjedzie] Trzymajcie się wszyscy.
mnie to mówi
pocieszam się, ze sesja zbliża się definitywnie do końca narazie idę jak przecinak
i do dzieła tym bardziej, że zauważyłem, że coś mysql odmówił współpracy
nie dyskutuj z idiotą ... sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
no i po ptokach ... czułem to ...
nabrałem rozpędu z egzaminami, każdy następny na lepszą ocenę i jak już nabrałem rozpędu to masz, rozbiłem się o skałę statystyki ...
za tydzień poprawka.
nie dyskutuj z idiotą ... sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.