Członków Stowarzyszenia Chorych na Klasterowe Bóle Głowy prosimy o opłacenie składki (60zł) za rok 2022.
Stowarzyszenie Chorych na Klasterowe Bóle Głowy
Bank PKO BP - Nr 93 1020 4391 0000 6102 0157 5935
Tytułem: składka członkowska 2022
Stowarzyszenie Chorych na Klasterowe Bóle Głowy
Bank PKO BP - Nr 93 1020 4391 0000 6102 0157 5935
Tytułem: składka członkowska 2022
Napisałi o chorobie...
Napisałi o chorobie...
Sawbona
Re: Napisałi o chorobie...
Dobry, prościutko napisany artykuł, przybliżający laikom temat KBG.
Fajnie, że go tu wstawiłaś.
Pozdrawiam Cię serdecznie
Fajnie, że go tu wstawiłaś.
Pozdrawiam Cię serdecznie

"...a po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój..."
I ja pozdrawiam. Jednak laik i tak g... zrozumie/wyniesie z tego art. Nie wkręcajmy sobie Lila 

Odnośnie jeszcze. Aby zrozumieć, to trza najsampierw mieć... lub delikatnie choćby napomknąć byłoby miło, że kurestwo demoluje życie, zdrowie, psychikę, związki, wizerunek, samopoczucie, finanse etc. Wyobcowuje, depersanizuje i sprowadza do roli niewolnika życia. Może warto i należałoby napomknąć o tak trywialnej i powszechnej przecież przypadłości, jak walka o ten jeden oddech, kiedy nie ma się już czym rzygać, czy walnięcie o podłogę z wycieńczenia. A żyć trzeba. To tak z grubsza. Dla laika i tak zupełny kosmos, ale kropla drąży skały jak mówią.
Oj tam, oj tam
ludzie nie są pozbawieni wyobraźni i empatii, trzeba im tylko przybliżyć temat, a nie zakładać z góry, że jak nie przechodzi tego samego to nie rozumie.
Umiałbyś np. zrozumieć szczęście sąsiada, który wygrał właśnie 5mln????
No widzisz, wcale nie takie trudne
Pozdrawiam cieplutko

Umiałbyś np. zrozumieć szczęście sąsiada, który wygrał właśnie 5mln????

No widzisz, wcale nie takie trudne

Pozdrawiam cieplutko

Lilka, ludziowie mają swoje życie i swoje życiowe barykady nie do sforsowania. Tajemnice egzystencjonalne, tudzież refleksje/dylematy kapuśniak vs gołąbki. Na tym zakres postrzegania zwyczajnie się kończy z racji doświadczenia życiowego... ożesz kurwasz. Takie pokolenie. ZGROZA.

Nie stresuj się i nie poddawaj w uświadamianiu tych, których największą dolegliwością są "głody gastronomiczne"