Krzyniu w 2014

Jak to wygląda u każdego z nas, jak sobie radzimy, problemy, trudności, zwycięstwa, pytania.
Awatar użytkownika
Krzyniu
Zainteresowany

Krzyniu w 2014

Post autor: Krzyniu »

No cóż: mija już prawie rok od ostatniego razu...
Dziś poczułem lekkie ukłucie, w zasadzie leciuteńki ucisk przez kilkanaście sekund. Generalnie ból w skali 0,00000000000000000001
Normalny człowiek by na to uwagi nie zwrócił, ale ja po kilkunastu latach pamiętam już jak TO się zaczyna...
Chyba za 2-3 tygodnie będzie mi naprawdę źle. Niefajnie bo jeżeli mi się nie wydawało znów w święta będę miał źle.
Fajnie by było gdybym w tym wątku nic już nie dopisał, że niby mi się naprawdę wydawało.... zobaczymy :?
Awatar użytkownika
piter
Przewodnik

Re: Krzyniu w 2014

Post autor: piter »

Krzyniu trza myśleć pozytywnie .
Przecież masz z Izką wspaniałe plany na święta.
Ten ucisk ( a biorę poprawkę , że piszesz o 4.24 ) to po prostu odgniot od guzika w poduszce na skroni albo wbity paznokieć Izy ,( nie wnikam jak się bawicie o 4,24 - nie moja sprawa )
A w ogóle to po 0,00000000000000001 spokojnie można jeździć :wink:
Awatar użytkownika
Krzyniu
Zainteresowany

pisałem o tak późnej godzinie bo imprezowałem - wyobraź sobie: cały kraj ze zniczami jeździ zmarłych czcić - a mnie rodzicielka tego dnia życiem obdarzyła :) w sensie w dzień "zaduszny" co wszyscy na cmentarze ja mam urodziny :)
Byś pomyślał? Taki miły gostek ze mnie a tu: z zodiaku SKORPION jestem :evil:

ps. i sprowokowałeś - odezwałem się w wątku. Generalnie "kicha" jest bo nie mogę znaleźć mojego Klasterowego Dziennika tj. kartek gdzie sobie notowałem czas i natężenie.... chciałem dopisać "zajawkę" ...
Awatar użytkownika
gnatek
Przewodnik

Post autor: gnatek »

załóż kolejny tom, od "zajawki". jak znajdziesz, to połączysz. albo w cholere, nie zakładaj. klaster zobaczy, ze brak dziennika i poczeka :) a ty "nie zakładanie" wprowadzisz w permanentny stan :) i już
Awatar użytkownika
nadzieja
Przewodnik

Post autor: nadzieja »

nie myśl, bo wymyślisz :) ja analizuje multum rzeczy, a ćmienie omijam, a jak chce to i tak do mnie wraca, taki natrętny "adorator" z kuku na muniu...czy jak to się tam pisze:) a 1.11. miałeś dużo atrakcji to ćmienie uzasadnione;d analizuj in plus jesli już:D 3maj się i nie pękaj;d
Awatar użytkownika
Krzyniu
Zainteresowany

gnatek pisze: klaster zobaczy, ze brak dziennika i poczeka :)
I TAK MA BYĆ 8)
byle czekał...taki znak jest w matematyce co nie wiem jak napisać; coś jakby 8 obrócone o 90stopni :wink:

edit: wiem, wiem taka "przewrócona" ósemka to nieskończoność - i na to liczę... że za: w nieskończoności wróci ...
Awatar użytkownika
sawbona
w Temacie

Post autor: sawbona »

Krzyniu,nie dramatyzuj. Widziałam, że dzielny z Ciebie facet :)

A na poważnie, trzymaj się dzielnie. Może dziad pójdzie na spacer bo pogoda dopisuje

PS. Oczy mnie nie mylą? Nadzieja?
Awatar użytkownika
Krzyniu
Zainteresowany

sawbona pisze:Oczy mnie nie mylą? Nadzieja?
to jest nas dwoje :) a skoro tak to chyba nas "oczęta" nie mylą :wink:
NADZIEJA jest z nami!!